Juhtimiskoolitus 2010 parim koolitaja on…

Tauri Tallermaa (kelle mälutreeningut soovitan soojalt) ja mina saime Juhtimiskoolitus 2010 teabemessil kõrgeima hinde. Ega ma sellest arva, et me Tauriga oleme Eesti parimad koolitajad, aga minu ja Tauri koolituste kvaliteeti see tunnustus veidi siiski näitab. Suur tänu kõigile, kes mu sessioonil aktiivselt osalesid ning aitasid sellega mu kõrgele hindele kaasa!

Loomulikult: kes ikka koera saba kergitab kui mitte koer ise 🙂

1 reply

Trackbacks & Pingbacks

  1. […] This post was mentioned on Twitter by kristjanotsmann. kristjanotsmann said: Juhtimiskoolitus 2010 parim koolitaja on…: Tauri Tallermaa (kelle mälutreeningut soovitan soojalt) ja mina saime J… http://bit.ly/9ePbd5 […]

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga

19 + 3 =

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.