Suurepärane abimees ClearContext

Kalju Rüütli Trigger Software‘st tutvustas mulle eile suurepärast ajahaldusvahendit: ClearContext IMS v4. Kui see paigaldada MS Outlookile, siis võidad 3 asja: ükski e-kiri ei jää vajaliku tähelepanuta, kirjavahetus püsib loomulikul moel koos ning saad Outlookile öelda, et tahad segamatult näiteks 60 minutit töötada ilma, et uued e-kirjad tööd häiriksid.

Proovisin ise järgi ja julgen soovitada: väga hea töövahend, mis suurendab efektiivsust oluliselt.

  • Kalju

    Näedsa siis. Sain abiks olla!
    Kui sa mulle veel nüüd sarnase funktsionaalsusega rakenduse leiaks Entourage 2008 jaoks oleks ma äärmiselt õnnelik 🙂

  • Kalju

    Näedsa siis. Sain abiks olla!Kui sa mulle veel nüüd sarnase funktsionaalsusega rakenduse leiaks Entourage 2008 jaoks oleks ma äärmiselt õnnelik 🙂